GLASÖGONMODE 2022 – MÖNSTRADE BÅGAR ÄR PÅ INGÅNG!

post thumb
Glasögonmode 2022
kirjoittanut Marie/ 12 Nov 2021

GLASÖGONMODE 2022 – MÖNSTRADE BÅGAR ÄR PÅ INGÅNG!

Det går trender i allt och det gäller även för glasögon. Du kan redan börja spana in vad som gäller för glasögonmode 2022 och uppdatera dig om trenderna. Något som är väldigt populärt är retrodesign. Det passar dig som vågar sticka ut och vill ha något annorlunda. Vill du vara lite mer diskret kan du hoppa på en lite mer minimalistisk trend.

FLERA COOLA BÅGAR

När man går igenom trenderna för glasögonmode 2022 märker man ett tydligt mönster och det är coola bågar. Det ska helst vara fyrkantiga eller hjärtformade glasögonbågar som syns och sticker ut. Dessa bågar för lätt tankarna till vintage och 80-tal. Det som är bra med denna typen av bågar är att de snabbt ger dig en mer extravagant look. Då spelar det ingen roll hur du klär dig. Det är bågarna som får vara i centrum.

Många ledande modehus tillverkar även glasögon och gör det med bravur. Lyxmärket Gucci är ett exempel på designers som gör snygga och trendiga glasögon varje säsong. Eftersom glasögon ofta är en mer långsiktig investering kan du passa på att spendera lite extra. Då får du ett par bra glasögon som håller.

GLASÖGONMODE 2022 FÖR TERMINALGLASÖGON

Även när det kommer till glasögon som är framtagna för att bäras vid arbete framför datorn är det retro och mönstrat som är på ingång. Terminalglasögonen för den annaalkande säsongen 2022 behöver inte vara tråkiga. Om du jobbar som trader eller brukar handla kryptovaluta och spenderar många timmar framför en datorskärm vet du hur viktigt det är med rätt glasögon. Med det nya sortiment som är på väg in hittar du terminalglasögon som ser ut som helt vanliga, stilsäkra bågar.

Även när det kommer till solglasögon så är trenden retro influerad. Semestern är ett ypperligt tillfälle att våga sticka ut lite mer. Oftast är man avslappnad och tar ut svängarna lite mer än hemma. Då passar alltså retrostilen bra. Kanske vågar du dig på ett par hjärtformade solglasögon?

MINIMALISTISKT MODE

Även om retro är den största trenden gällande glasögonmode 2022 finns det även flera minimalistiska bågar. Börja med att välja ett bekvämt material som titan eller plast. Ett par runda glasögon är alltid ett bra val. Pilotglasögon är en annan klassisk trend som känns rätt i alla lägen. Testa lite olika bågar och se vilken du gillar bäst innan köp.

Trender i all ära men det viktigaste är förstås att du trivs med de glasögon du väljer. Du ska ju ändå bära dem dagligen. Så var noga och välj med omsorg.