TRENDIGA SOLGLASÖGON SOM PASSAR VID POKERBORDET

post thumb
Trendiga Solglasögon
kirjoittanut Marie/ 19 Dec 2021

TRENDIGA SOLGLASÖGON SOM PASSAR VID POKERBORDET

Det finns en rad trendiga solglasögon som dessutom gör sig perfekta vid pokerbordet. Om du spelar på ett landbaserat casino eller tillsammans med vänner är det viktigt att du inte låter ditt ansiktsuttryck avslöja dig. Med ett par snygga solglasögon kan du enkelt hålla masken samtidigt som du är stilsäker vid pokerbordet. Det finns bågar både för tjejer och killar som funkar i alla miljöer.

TRENDIGA SOLGLASÖGON MED MÖRKT GLAS

Om du inte vill avslöja dig för mycket vid pokerbordet kan du satsa på ett par glasögon med mörka glas. Då kommer ingen kunna se vad du tänker när du ska spela en hand. Ett glasögonmode som verkligen är i ropet nu är retrobågar. De sticker ut med sina skarpa kanter och fyrkantiga former. Om du gillar annorlunda glasögon med karaktär är det ett bra val. Du kommer dra blickarna till dig men på ett bra sätt. De kan även användas utanför pokern.

PILOTBRILLOR FUNKAR ALLTID

En annan modell som alltid är ett säkert kort är de klassiska pilotglasögonen. De blir aldrig omoderna och funkar till vardags eller runt pokern. Dessutom klär de både tjejer och killar lika bra. Undrar du förresten över frågan vem uppfann solglasögonen? Faktum är att det var eskimåerna på Grönland som gjorde det. De behövde dem på grund av klimatet och den starka solen som låg på året runt. Då var det endast ett skydd mot solen. De visste nog inte att det idag skulle räknas som en accessoar som även bärs inomhus. Om du spelar en pokerturnering kommer det bli en del av din image och ett sätt att vilseleda dina motståndare. De kommer inte se vad du tänker.

HITTA INSPIRATION I MODETIDNINGAR

Är du på jakt efter ett par trendiga solglasögon kan du alltid leta i modetidningar eller på sociala medier. Om du vill ha lite mer prisvärda bågar kan du leta hos de vanligaste modekedjorna. Speciellt om du bara ska köpa dem för en enstaka turnering.

LÄGG UPP DIN STRATEGI VID POKERBORDET

Ett par solglasögon kommer hjälpa till att inte avslöja dig men du måste även ha en bra strategi när du ska spela poker. Om du bara spelar när du har riktigt bra kort kommer de andra se igenom dig ganska snabbt. Försök att variera ditt spel och se till att motståndarna inte kan läsa dig. Solglasögonen är bara ett litet steg på vägen. Kom ihåg att det tar tid innan du bemästrar poker. Om du främst är van att spela online kan det också kännas lite ovant att spela vid ett riktigt bord.

TRENDIGA SOLGLASÖGON FRÅN EXKLUSIVA MÄRKEN

Om du har anmält dig till en pokerturnering kan du ge dig ut på jakt efter nya solglasögon. Du kan till exempel välja ett par från ett exklusivt märke som håller i flera år. Se bara till att ta hand om dem på bästa sätt. Det är till exempel bra att ha ett fodral att förvara dem i så du inte råkar ta sönder dem av misstag.