VILKA TRENDER GÄLLER FÖR VINTERNS GLASÖGONMODE 2020?

post thumb
Glasögonmode 2020
kirjoittanut Marie/ 02 Oct 2020

VILKA TRENDER GÄLLER FÖR VINTERNS GLASÖGONMODE 2020?

Vi har beslutat oss för att titta närmare på de hetaste glasögontrenderna just nu. Trenderna för glasögonmode 2020 är att ha riktigt tunna glasögon gjorda i metall eller tjocka och synliga bågar som sticker ut, gärna i svart eller brunt. Många av årets glasögonmodeller hämtar inspiration inspirerade från 70- och 80-talet med stora glas som endast ska sitta lätt på näsan och ge ett svävande intryck.

Runda glasögon hör även till glasögonmode 2020 där stora bågar funkar lite bra som små under vintern. De ska gärna vara rakare på ovansidan och mer rundade på sidorna om du vill följa årets glasögonmode.

GLASÖGONMODE SOM PASSAR ALLA SMAKER

När det kommer till glasögonmode kan det svänga rejält från år till år, trenderna för glasögon följer klädmodet. Då alla har olika ansiktsformer är det klokt att välja ett par bågar som känns mest bekväma för en själv.

Då glasögonmodet 2020 innebär ett brett utbud, finns det snygga bågar i tillverkarnas sortiment som fungerar för alla situationer och tillfällen. Majoriteten av glasögonbärare använder sina glasögon flitigt vilket gör att de ska kunna matcha bågarna precis som de själva vill.

MILJÖVÄNLIGA BÅGAR LIGGER RÄTT I TIDEN

I år kan du välja stora, små och runda glasögon. Att tänka på miljön är viktigt och nu finns det bågar som är miljövänliga:

• Bågarna har ett litet avtryck på miljön
• De består av träpulpa och cellulosa från bomull
• De är helt nedbrytningsbara och tillverkade utan lösningsmedel

GLASÖGON SKA VARA EN KUL DETALJ

Oavsett vad du föredrar för glasögonmodeller finns det bågar i alla smaker, både i färg och utan. Genom att testa olika modeller får du ett hum om vad som passar ditt ansikte och din smak där årets mode endast är en riktlinje för att ge inspiration.

Med vinterns glasögonmodeller kan du mixa precis hur du vill från ett stort urval av spännande modeller. Glasögon kan verkligen vara pricken över i:et och finns i alla möjliga prisklasser som gör det möjligt att ha ett par glasögon på jobbet och ett par på fritiden. Även om glasögonmodet förändras, blir de tidigare modellerna aldrig omoderna.